Hoorn: 0229-265005

De Goorn: 0229-507025

  

Volg ons op

   

Zoeken

Adres & Openingstijden

Kliniek Hoorn

Grote Beer 9
1622 ES Hoorn
Tel: 0229-265005
informatie@vankoptotstaart.nl

 

U kunt bellen of e-mailen voor een afspraak.

 

Openingstijden:
Maandag:    09:00 - 19:00
Dinsdag:     09:00 - 17:00
Woensdag:  09:00 - 19:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag:       09:00 - 17:00
Zaterdag:    10:00 - 13:00

Bel buiten de genoemde openingstijden naar ons telefoonnummer voor vervangende diensten. 


Kliniek De Goorn

Kantbeugel 1
1648 HW De Goorn
Tel: 0229-507025
informatie@vankoptotstaart.nl

 

U kunt bellen of e-mailen voor een afspraak.

 

Openingstijden:
Maandag:     08:30 - 17:00
Dinsdag:      10:00 - 19:00
Woensdag:   08:30 - 17:00
Donderdag:  10:00 - 19:00
Vrijdag:       08:30 - 18:00

Bel buiten de genoemde openingstijden naar ons telefoonnummer voor vervangende diensten.

 


Gewijzigde openingstijden

Op donderdag 10 december zijn wij in de ochtend gesloten op onze praktijk in De Goorn. Wij stappen namelijk over naar een nieuw patiënten-registratiesysteem, waardoor wij een training moeten volgen op onze praktijk in Hoorn.

Wel zijn we telefonisch te bereiken op onze beide praktijken. Vanaf de middag zullen wij op beide praktijken weer gewoon geopend zijn op afspraak. 

Voor vragen of spoedgevallen kunt u ons altijd bellen. Voor het ophalen van medicatie of voer kunt u dat gedurende de hele dag in Hoorn doen. 

Onze excuses voor het ongemak!

Maatregelen omtrent het coronavirus

Het coronavirus vraagt ook in onze dierenkliniek om verscherpte maatregelen. Dit doen wij om de gezondheid van onze klanten, medewerkers en de samenleving te beschermen. Op dit moment zijn onderstaande maatregelen al van kracht.

Wat kunt u van ons verwachten?

- Wij schudden geen handen meer en blijven op 1,5 meter afstand staan.
- Wij plannen extra tijd tussen de afspraken om er zo voor te zorgen dat het contact in de wachtkamer met andere mensen zo minimaal mogelijk is.
- Niet noodzakelijke afspraken zullen wij zo min mogelijk inplannen. Uiteraard kunt u telefonisch met ons overleggen hoe groot of klein de noodzaak is.
- Thuisvisites kunnen wij de komende tijd helaas niet doen.
- Indien noodzakelijk en mogelijk zullen wij onderzoeken en behandelingen zo veel mogelijk zonder uw aanwezigheid uitvoeren.
- Bent u niet in staat om (bestelde) medicatie of voer op te halen omdat u zelf ziek bent of omdat u vanwege uw leeftijd of gezondheidsstatus in een risicogroep valt, neem dan telefonisch contact met ons op. We zullen samen met u andere opties bekijken (thuisbezorgen is er hier één van).

Wat vragen wij van u?

- U mag niet meer, zoals u gewend was, mee naar de opnamehokken.
- Bij klachten van neusverkoudheid, (aanhoudend) hoesten/keelpijn of koorts vragen wij u iemand anders te laten komen met uw dier of uw afspraak te verzetten. Verzet u (indien mogelijk) een afspraak ruim op tijd.
- Houdt u zich aan de afspraaktijd. Bent u veel te vroeg voor uw afspraak gearriveerd bij de kliniek, wacht u dan even in de auto of buiten tot de afgesproken tijd van uw afspraak.
- Beperk het aantal personen dat met een dier meekomt naar de praktijk tot één persoon.
- Betalingen graag voldoen per pin
- Was uw handen voor en na een bezoek aan onze praktijk.
- Bestel tijdig nieuwe medicatie en voer. Wacht niet tot de medicatie of het voer bijna op is.

 

Op dit moment zijn alle dieren meer dan welkom. Indien onze personeelsbezetting minder wordt, kan het echter zo zijn dat wij de focus moeten leggen op alleen zieke dieren. Vaccinaties, standaard operaties etc. zullen dan verplaatst kunnen worden. Wij hopen dit uiteraard zo veel mogelijk te voorkomen en zullen u hierover zeker tijdig informeren.

 

Wij bedanken u voor uw begrip en medewerking!
Bovendien wensen wij u allen veel sterkte en gezondheid toe.

Wijziging openingstijden en geen inloopspreekuren meer

Per 1 januari 2020 zullen onze openingstijden veranderen. Wij hebben dan geen inloopspreekuren meer en zullen nog alleen op afspraak werken. Uiteraard kunt u wel gewoon binnen lopen voor het wegen van uw dier of voor het ophalen van voer/medicijnen.

Om een afspraak te maken kunt u ons altijd bellen op 0229-265005 (Hoorn) of op 0229-507025(De Goorn). Vaak kunt u dan dezelfde dag nog terecht om uw dier na te laten kijken. 

Dierenarts kiezen

Naar aanleiding van een artikel van VetVisuals.

https://www.vetvisuals.com/lms/moodle/mod/book/view.php?id=2230

Hoe kies ik een goede dierenartsenpraktijk?

Misschien bent u voor het eerst in uw leven trotse eigenaar geworden van een huisdier en bent u op zoek naar een fijne dierenarts. Misschien heeft u juist al ruimschoots ervaring met dierenartsen en weet u precies wat u zoekt in een dierenartsenpraktijk. Het kan zijn dat u al jarenlang naar een en dezelfde dierenarts gaat, maar het kan ook zijn dat u regelmatig met uw dier verschillende dierenartsen bezoekt. Dit laatste kan financiële redenen hebben (de prijzen variëren nou eenmaal per praktijk) of het kan puur vanuit praktisch oogpunt zijn (de praktijk die op dat moment in verband met huis of werk het dichtst bij is).

Lees meer: Dierenarts kiezen