Hoorn: 0229-265005

De Goorn: 0229-507025

  

Volg ons op

   

Zoeken

Adres & Openingstijden

Kliniek Hoorn

Grote Beer 9
1622 ES Hoorn
Tel: 0229-265005
informatie@vankoptotstaart.nl

 

U kunt bellen of e-mailen voor een afspraak.

 

Openingstijden:
Maandag:    09:00 - 19:00
Dinsdag:     09:00 - 17:00
Woensdag:  09:00 - 19:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag:       09:00 - 17:00
Zaterdag:    10:00 - 13:00

Bel buiten de genoemde openingstijden naar ons telefoonnummer voor vervangende diensten. 


Kliniek De Goorn

Kantbeugel 1
1648 HW De Goorn
Tel: 0229-507025
informatie@vankoptotstaart.nl

 

U kunt bellen of e-mailen voor een afspraak.

 

Openingstijden:
Maandag:     08:30 - 17:00
Dinsdag:      10:00 - 19:00
Woensdag:   08:30 - 17:00
Donderdag:  10:00 - 19:00
Vrijdag:       08:30 - 18:00

Bel buiten de genoemde openingstijden naar ons telefoonnummer voor vervangende diensten.

 


Welkom bij Dierenkliniek van Kop tot Staart

Mededeling omtrent het Coronavirus

Het coronavirus vraagt ook in onze dierenkliniek om verscherpte maatregelen. Dit doen wij om de gezondheid van onze klanten, medewerkers en de samenleving te beschermen. Op dit moment zijn onderstaande maatregelen al van kracht.

Gelukkig mogen wij onze diergeneeskundige zorg blijven geven, ondanks de aangescherpte regels van deze harde lockdown.

Wat vragen wij van u?

- Kom alleen. Er mag 1 begeleider met uw dier mee de praktijk binnen. 

- Draag een mondkapje

- U mag niet meer mee naar de opnamehokken.

- Bij klachten van neusverkoudheid, (aanhoudend) hoesten/keelpijn of koorts vragen wij u iemand anders te laten komen met uw dier of uw afspraak te verzetten. Verzet u (indien mogelijk) een afspraak ruim op tijd.

- Houdt u zich aan de afspraaktijd. Bent u veel te vroeg voor uw afspraak gearriveerd bij de kliniek, wacht u dan even in de auto of buiten tot de afgesproken tijd van uw afspraak.

- Betalingen graag voldoen per pin

- Was uw handen voor en na een bezoek aan onze praktijk.

- Bestel tijdig nieuwe medicatie en voer. Wacht niet tot de medicatie of het voer bijna op is.

Wat kunt u van ons verwachten?

 

- Wij schudden geen handen meer en blijven op 1,5 meter afstand staan.

- Wij plannen extra tijd tussen de afspraken om er zo voor te zorgen dat het contact in de wachtkamer met andere mensen zo minimaal mogelijk is.

- Niet noodzakelijke afspraken zullen wij zo min mogelijk inplannen. Uiteraard kunt u telefonisch met ons overleggen hoe groot of klein de noodzaak is.

- Thuisvisites kunnen wij helaas niet doen.

- Indien noodzakelijk en mogelijk zullen wij onderzoeken en behandelingen zo veel mogelijk zonder uw aanwezigheid uitvoeren.

- Bent u niet in staat om (bestelde) medicatie of voer op te halen omdat u zelf ziek bent of omdat u vanwege uw leeftijd of gezondheidsstatus in een risicogroep valt, neem dan telefonisch contact met ons op. We zullen samen met u andere opties bekijken. 

 

Op dit moment zijn alle dieren meer dan welkom. Indien onze personeelsbezetting minder wordt, kan het echter zo zijn dat wij de focus moeten leggen op alleen zieke dieren. Vaccinaties, standaard operaties etc. zullen dan verplaatst kunnen worden. Wij hopen dit uiteraard zo veel mogelijk te voorkomen en zullen u hierover zeker tijdig informeren.

Wij bedanken u voor uw begrip en medewerking!
Bovendien wensen wij u allen veel sterkte en gezondheid toe.

 

Dierenkliniek van Kop tot Staart is sinds 1 november 2000 al een begrip in Hoorn en omgeving. Sinds 22 augustus 2016 is daar onze nieuwe praktijk in De Goorn aan toegevoegd, om ook in de wijdere omgeving de beste zorg voor uw huisdier te kunnen geven.

Wij zijn een praktijk die zich volledig richt op de gezelschapsdieren, maar zeker niet alleen honden en katten behandelt. Ook voor konijnen, knaagdieren en vogels kunt u bij ons terecht. Wij hebben professionaliteit en duidelijke communicatie hoog in het vaandel staan. Ook proberen we de dieren zoveel mogelijk gerust te stellen en het zo leuk en ontspannen mogelijk voor ze te maken. Het is namelijk al spannend genoeg om naar de dierenarts te gaan.

Sinds 1 januari hebben wij geen inloopspreekuren meer, maar u kunt ons altijd bellen of even langskomen om een afspraak te maken.

Om een afspraak te maken kunt u bellen naar een van onze praktijken. Voor Hoorn zijn we bereikbaar op 0229-265005. Voor een afspraak in De Goorn kunt u bellen naar 0229-507025. Ook kunt u een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor spoedeisende zaken is het verstandig om direct te bellen naar een van onze praktijken.