Hoorn: 0229-265005

De Goorn: 0229-507025

  

Volg ons op

   

Zoeken

Adres & Openingstijden

Praktijk Hoorn


Grote Beer 9
1622 ES Hoorn
Tel: 0229-265005
Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
09:00-17:00
Zaterdag (op afspraak)
10:00-13:00
Inloopspreekuur:
Maandag t/m vrijdag
09:00-09:30
13:30-14:30
Maandag en woensdag
19:00-20:00
Buiten onze inloopspreekuren werken wij op afspraak.
 

Praktijk De Goorn


Kantbeugel 1
1648 HW De Goorn
Tel: 0229-507025
Openingstijden:
Maandag & Woensdag 
08:30-17:00
Dinsdag & Donderdag
10:00-19:00
Vrijdag
08:30-18:00
Op deze vestiging werken wij uitsluitend op afspraak.
Buiten de genoemde openingstijden bel naar ons telefoonnummer voor vervangende diensten.


Regelmatig hebben we interessante acties. Meestal wordt dit gemeld via de nieuwsbrief, maar u kunt ook op deze pagina kijken naar onze aanbieding van de maand.

Actie Juni: Chippen € 20,00 inclusief registratie!

Ieder jaar weer raken veel dieren zoek nadat ze ontsnapt zijn. Gelukkig worden deze dieren ook vaak weer gevonden. Om ze weer snel terug te kunnen brengen bij hun baasje is het belangrijk dat deze dieren gechipt én geregistreerd zijn! Door een juiste registratie kan er rechtstreeks contact opgenomen worden met de eigenaar, die vaak dolgelukkig is dat zijn of haar dier terecht is.

Als de eigenaar niet meteen gevonden kan worden, moet het dier langer in het asiel blijven. Dit kan erg stressvol voor het dier zijn. Na twee weken kan het dier bovendien herplaatst worden bij een nieuw baasje. Om dat te voorkomen is een goede registratie ontzettend belangrijk!

Actie Mei: 15% korting op anti vlo-teek middelen

Voor elke 5 vlooien die u op uw huisdier ziet, houden er 95 anderen zich schuil in uw huis. Één vrouwelijke vlo die de hond of kat mee naar binnen neemt, kan tot 90 eieren per dag leggen.

Zelfs de best verzorgde hond of kat kan vlooien krijgen. Vlooien zijn vervelende kleine beestjes die zich prima thuis voelen bij u in huis. Zij kunnen bij u en uw huisdier jeuk veroorzaken. Wilt u zeker weten dat uw huisdier geen vlooien krijgt? Dan is verstandig preventief te behandelen met een antivlooienmiddel.

Zo voorkomt u dat uw huisdier last van jeuk krijgt en zo voorkomt u een vlooienplaag bij u in huis.

Komt uw huisdier veel in het bos, struiken e.d.? Kies dan voor een preparaat die uw huisdier ook beschermt tegen teken. Bij het vinden van een teek op uw huisdier is het aan te raden de teek zo snel mogelijk te verwijderen. Hoe eerder een teek verwijderd wordt, des te minder kans heeft het om ziektes over te brengen. Het voorkomen van tekenbeten is nog beter! 

Actie April: 15% korting op ontworming

In de maand april geven wij 15% korting op alle onze middelen tegen wormen, dit zijn de milbactor, prazitel en de panacur. Wormen zie je bijna nooit in de ontlasting, maar veel dieren hebben toch wormen in hun maagdarmkanaal zitten. Het is daarom verstandig om toch iedere 3 maanden uw dieren te ontwormen.

Ook kunnen wij ontlastingsonderzoek doen om deze te controleren op wormen. Hiervoor hebben wij verse ontlasting nodig. Onder de microscoop kunnen wij dan zien of er wormeieren aanwezig zijn, die de aanwezigheid van wormen in de darmen verraden.

14 Februari t/m 31 Maart: Sterilisatie en castratie kater

Vanaf valentijnsdag tot en met eind maart geven wij 15% korting op het steriliseren of castreren van uw kat. Tevens geven wij gedurende deze periode ook korting op het chippen van uw kat. Het chippen en registreren doen wij dan voor €25,-.

Voor het maken van een afspraak of vragen kunt u ons altijd bellen of e-mailen.